dinsdag 30 november 2010

Surprises


Droomt je vader of moeder, broer of zus van een knappe tennisspeler of hopen ze zelf ooit eens op Wimbledon te staan, dan krijg je hier het idee voor een leuke Sint - Surprise! Zo maak je het!
"Dit idee is ingezonden door:
Petti Huijskes
Heb je een sportief iemand getrokken met lootjes, en is die persoon ook nog gek op tennis dan is dit het juiste sportieve surprise idee. Een mooi tennisveld met tennisers in actie.
Neem een doos waar je cadeautje goed inpast en pak deze in een vel wit papier. Teken aan de bovenkant een tennisveld of plak er een print op van een bestaand tennisveld.
Neem dan twee stokjes (bijv oude potloodjes) en steek deze aan de kanten in de doos waar het net moet komen. Je kan ze met zilverpapier (of ducttape) inwikkelen zodat ze mooi ijzerkleurig worden.
Dan neem je een stukje sinaasappelnet en spant dat tussen de paaltjes. Zorg dat de bovenkant mooi strak staat. Als de onderkant minder strak wordt is dat niet zo erg.
Print ook twee tennissers uit en plak deze op doorzichtig, stevig plastic (bijvoorbeeld de kaft van een boekje) en prik deze vast op de doos. Ergens achter in het speelveld.
Van een klein stukje gele klei kun je dan nog een tennisballetje maken en deze maak je vast aan een stukje ijzerdraad. Dit draad maak je aan de zijkant vast zodat het balletje precies op de plek hangt van de actie.
En dan ziet het tennisveld er uit zoals op de foto hieronder."
Ben je op zoek naar nog veel meer leuke sint-Surprises: Kijk dan HIER !!!!

Geen opmerkingen: